Obavijest za roditelje novoprimljene djece


Poštovani,

zahvaljujemo što se izabrali Dječji vrtić Trnsko i radujemo se budućoj suradnji.

U nastavku slijedi nekoliko važnih informacija.
 
Potpisivanje ugovora s Vrtićem
Za djecu koja su primljena u objekte u Trnskom potpisivanje ugovora će biti 1. srpnja 2015. (srijeda) od 16:00 do 17:30 h u centralnom objektu, Trnsko 19.
Za djecu koja su primljena u objekt Kajzerica potpisivanje ugovora će biti 2. srpnja 2015. (četvrtak) od 16:00 do 17:30 h u objektu Kajzerica, Ž. Dolinara 11.

 
Preduvjet za potpisivanje ugovora je:
  • donesena kopija knjižice cijepljenja
  • donesena potvrda o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić
Molimo, ukoliko na inicijalne razgovore (ili naknadno) niste donijeli navedeno, da svakako donesete na potpisivanje ugovora. 

 
Također, molimo da na potpisivanje ugovora donesete i dokumentaciju koja je potrebna za obračun cijene vrtića (sudjelovanje roditelja u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja).
Potrebno je ispuniti zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu te priložiti potrebnu dokumentaciju (koja je navedena na zahtjevu).
Zahtjev je dostupan ovdje .
 
Roditeljski sastanci za roditelje novoprimljene djece
Roditeljski sastanak za djecu primljenu u objekte u Trnskom održat će se 25. kolovoza 2015. (utorak) u 16 h u centralnom objektu, Trnsko 19, u sportskoj dvorani.
Roditeljski sastanak za djecu primljenu u objekt Kajzerica održat će se 26. kolovoza 2015. (srijeda) u 16 h u objektu Kajzerica, Ž. Dolinara 11, u sportskoj dvorani.
 
Raspored djece po odgojno-obrazovnim skupinama bit će objavljen na vratima centralnog objekta (Trnsko 19) i područnog objekta Kajzerica u utorak, 25.kolovoza 2015., kao i vrijeme dolaska prvi dan u vrtić 1. rujna 2015.
 
 
ravnateljica
Mirjana Mikovčić, dipl.ped.
 

© 2021 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.