Upis/ Ispis

Poštovani zainteresirani korisnici,

ovim Vas putem obavještavamo da će se upisi u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb, ove godine provoditi na daljinu, odnosno

 elektroničkim putem putem Portala Moje ZG e-usluge - https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/#/ na poveznici e-VRTIĆI

Prijave za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja zaprimat će se od 24.05.2023. do 05.06.2023., detaljne upute možete pronaći klikom na poveznicu :

Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024. na području Grada Zagreba

Obavijest o upisu u program predškole djece obveznika predškole koja nisu uključena u programe predškolskog odgoja i obrazovanja u dječjem vrtiću za pedagošku godinu 2023./2024. na području Grada Zagreba
 
Sa svim pitanjima vezanim uz tehničku podršku možete se obratiti na Helpdesk putem e-mail adrese e-upisi.vrtici@zagreb.hr i  Vrtiću tijekom radnog vremene putem telefona ili e-pošte po početku upisnog postupka. 

Plan upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024. 

Izmjene i dopune Plana upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024. 

Druga izmjena i dopuna Plana upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024. 


NAPOMENA. Za djecu koja su već polaznici našeg vrtića nije potrebno podnositi novi zahtjev za upis u novu pedagošku godinu.

 

 

 


© 2023 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.