OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVOPRIMLJENE DJECE U PEDAGOŠKU GODINU 2022./2023.Poštovani roditelji/skrbnici,


1.
Potpisivanje Ugovora o ostvarivanju redovitog programa predškolskog odgoja djeteta za djecu primljenu u objekte u Trnskom i Kajzerici odvijat će se u periodu od 24. do 30.08.2022.  i to ponedjeljak, srijeda i petak od 7,30 do 9,30 sati, utorak i četvrtak od 15 do 18 sati u na adresi Ž. Dolinara 11.
U slučaju nepotpisivanja ugovora do 31.8.2022. vrtić će smatrati kako su roditelji odustali od upisa.


Ugovor potpisuju OBA RODITELJA!

Preduvjet za potpisivanje Ugovora je da roditelj/skrbnik dječjem vrtiću dostavi:
- potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić,
- presliku zdravstvene iskaznice djeteta,
- presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti), a original na uvid,
- dokumentaciju koja je potrebna za obračun cijene vrtića. Potrebno je ispuniti zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu te priložiti potrebnu dokumentaciju (koja je navedena u zahtjevu). Zahtjev možete pronaći 
OVDJE.
-  ispisnicu iz vrtića u koji je dijete trenutno upisano (djeca upisana u privatni vrtić)
- zdravstveni karton iz vrtića u koji je dijete trenutno upisano (djeca upisana u privatni vrtić)

Preduvjet za potpisivanje ugovora za djecu koja su primljena unutar Programa prijelaza djece iz jednog u drugi gradski vrtić (0 UPIS) je da roditelj/skrbnik vrtiću dostavi:
- ispisnicu/prijelaznicu iz vrtića u koji je dijete trenutno upisano
- zdravstveni karton iz vrtića u koji je dijete trenutno upisano
- dokumentaciju koja je potrebna za obračun cijene vrtića koju ste podnijeli u vrtiću u kojem je dijete trenutno upisano


2.
Roditeljski sastanci za roditelje novoprimljene djece

Roditeljski sastanak za roditelje novoprimljene djece održat će se u srijedu 24.08.20201. u sportskoj dvorani objekta Kajzerica (Žarka Dolinara 11) prema sljedećem rasporedu:
- 16:30 – roditelji djece upisane u objekte Trnsko
- 17:45 – roditelji djece upisane u objekt Kajzerica


Molimo da roditeljskom sastanku prisustvuje jedan od roditelja/skrbnika.


 3.
Raspored djece po odgojno-obrazovnim skupinama bit će objavljen na vratima objekata u Trnskom 19 i Ž. Dolinara 11 krajem kolovoza 2022., kao i vrijeme dolaska prvi dan u vrtić 1. rujna 2022. 

Na rasporedu neće biti objavljena imena i prezimena djece već ŠIFRE (GDPR broj) koje ste dobili prilikom podnošenja zahtjeva za upis. Za djecu koja nisu dobila šifru (primljena u unutar Programa prijelaza djece) – šifra će biti dodijeljena prilikom potpisivanja ugovora.4.
Roditelji djece koja su primljena u PROGRAM PREDŠKOLE ne potpisuju ugovor, već će naknadno potpisati rješenje. Roditeljski sastanak za roditelje djece primljene u ovaj program planiran je za drugu polovinu rujna 2022., a o točnom terminu roditelji će biti pravovremeno obaviješteni.

Program predškole započinje 3.10.2022.
Na roditeljski sastanak potrebno je donijeti:
- potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić,
- presliku zdravstvene iskaznice djeteta,
- presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti), a original na uvid, 
 
 

© 2023 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.