Program prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima za pedagošku godinu 2020./2021.

 

 
 OBAVIJEST
RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020./2021. 
Roditelji/skrbnici djeteta/ce koji imaju upisano dijete/cu u Dječjem vrtiću Trnsko, a ne odgovara mu po mjestu stanovanja, ima mogućnost premještaja djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić blizu mjestu stanovanja.
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prejelaza djeteta/ce u drugi gradski vrtić trebaju predati u periodu od 16. do 27. ožujka 2020. godine u dječji vrtić koje dijete/ca pohađa/ju. 
 
Komisija za upis djece rješavati će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Trnsko i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce.
 
Obavještavamo Vas da obrasce zamolbi o potrebi prijelaza djeteta u drugi gradski vrtić možete preuzeti u odgojno-obrazovnoj skupini svojeg djeteta i na web stranici Vrtića ( ovdje)

Molimo Vas da oba roditelja potpišu zamolbu!

Roditelj će o odluci vrtića za koji podnosite zamolbu dobiti informaciju u Dječjem vrtiću Trnsko 8. travnja 2020. pisanim putem.

Ukoliko roditelj želi iskazati potrebu za premještajem djeteta u drugi objekt Dječjeg vrtića Trnsko (npr. iz Kajzerice u Trnsko), može se koristiti isti obrazac, ali o rješenju tog zahtjeva će roditelji dobiti informaciju od članova stručnog tima najkasnije do kraja mjeseca travnja 2020.

Molimo Vas da se pridržavate rokova za podnošenje zahtjeva (16.3.- 27.3.2020. ) te da iste podnosite u ured tajništva na adresi Žarka Dolinara 11. u periodu od 7:30 h do 15:30 h.

 

Ravnateljica:

Vesna Pintarić, dipl.def.

© 2023 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.