Obavijest za roditelje novoprimljene djece u pedagoškoj godini 2021./2022.

 
Poštovani roditelji/skrbnici!

Potpisivanje Ugovora o ostvarivanju redovitog programa predškolskog odgoja djeteta za djecu primljenu u objekte u Trnskom i Kajzerici odvijat će se u periodu od 23. do 27.08.2021.  i to ponedjeljak, srijeda i petak od 7,30 do 9,30 sati, utorak i četvrtak od 15 do 18 sati u računovodstvu vrtića na adresi Ž. Dolinara 11.

Roditelji djece koja nisu procijepljena prema važećem kalendaru cijepljenja do navedenog roka, ugovor će se potpisati po obavljenom cijepljenju o čemu su roditelji dužni dostaviti iskaznicu imunizacije i tada mogu krenuti u vrtić.

MOLIMO RODITELJE DA PRILIKOM ULASKA U DJEČJI VRTIĆ NOSE MASKU ZA LICE TE DA SE PRIDRŽAVAJU UPUTA O ODRŽAVANJU SOCIJALNE DISTANCE (1,5 - 2 m).

Ugovor potpisuju OBA RODITELJA!


Preduvjet za potpisivanje Ugovora je da roditelj/skrbnik dječjem vrtiću dostavi:
- potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić,
- presliku zdravstvene iskaznice djeteta,
- presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti), a original na uvid,
- dokumentaciju koja je potrebna za obračun cijene vrtića. Potrebno je ispuniti zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu te priložiti potrebnu dokumentaciju (koja je navedena u zahtjevu). zahtjev možete pronaći OVDJE.
- ispisnicu iz vrtića u kojem je dijete trenutno upisano (djeca upisana u privatni vrtić)
- zdravstveni karton iz vrtića u kojemu je dijete trenutno upisano (djeca upisana u privatni vrtić)

Preduvjet za potpisivanje ugovora za djecu koja su primljena unutar Programa prijelaza djece iz jednog u drugi gradski vrtić je da roditelj/skrbnik vrtiću dostavi:

- ispisnicu/prijelaznicu iz vrtića u kojem je dijete trenutno upisano
- zdravstveni karton iz vrtića u kojemu je dijete trenutno upisano
- dokumentaciju koja je potrebna za obračun cijene vrtića koju ste podnijeli u vrtiću u kojem je dijete trenutno upisano


Roditeljski sastanci za roditelje novoprimljene djece

Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji roditeljski sastanak za roditelje novoprimljene djece održat će se on-line u utorak 24.08.20201. u 17 sati. Link za roditeljski sastanak dobit ćete pravovremeno e-mailom. 


Raspored djece po odgojno-obrazovnim skupinama bit će objavljen na vratima objekata u Trnskom 19 i Ž. Dolinara 11 krajem kolovoza 2021., kao i vrijeme dolaska prvi dan u vrtić 1. rujna 2021. 

Na rasporedu neće biti objavljena imena i prezimena djece već ŠIFRE (GDPR broj) koje ste dobili prilikom podnošenja zahtjeva za upis. Za djecu koja nisu dobila šifru (primljena u unutar Programa prijelaza djece) – šifra će biti dodijeljena prilikom potpisivanja ugovora.

Roditelji djece koja su primljena u PROGRAM PREDŠKOLE ne potpisuju ugovor. Roditeljski sastanak za roditelje djece primljene u ovaj program planiran je za rujan 2021., a o točnom terminu roditelji će biti pravovremeno obaviješteni. 



© 2023 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.