Potpisivanje ugovora za novoprimljenu djecu - NOVO, VAŽNO!!

Poštovani roditelji,

Potpisivanje Ugovora o ostvarivanju redovitog programa predškolskog odgoja djeteta za djecu primljenu u objekte u Trnskom i Kajzerici odvijat će se u periodu: od 06.07. do 08.07.2020. od 7:00 do 15:00  sati u računovodstvu vrtića na adresi Ž. Dolinara 11.

Roditelji djece koja nisu procijepljena prema važećem kalendaru cijepljenja do navedenog roka, ugovor će se potpisati po obavljenom cijepljenju o čemu su roditelji dužni dostaviti iskaznicu imunizacije.

Ugovor potpisuju oba roditelja!


Preduvjet za potpisivanje ugovora je da roditelj/skrbnik dječjem vrtiću dostavi:

- potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić,

- presliku zdravstvene iskaznice djeteta,

- presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti), a original na uvid,

- za djecu s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama (teškoće u razvoju, zdravstvene teškoće i neurološka oštećenja, kronične bolesti, eliminacijska prehrana, rizično ponašanje, itd.) relevantnu dokumentaciju radi utvrđivanja potreba i statusa djeteta (nalaz i mišljenje Jedinstvenog tijela vještačenja, nalaz i mišljenje specijaliziranih ustanova, Rješenje Centra za socijalnu skrb, mišljenje stručnog tima dječjeg vrtića odnosno individualizirani odgojno-obrazovni program ukoliko je dijete prethodno pohađalo dječji vrtić, medicinsku dokumentaciju i dr.)

- dokumentaciju koja je potrebna za obračun cijene vrtića. Potrebno je ispuniti zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu te priložiti potrebnu dokumentaciju (koja je navedena u zahtjevu). zahtjev možete pronaći OVDJE.

- ispisnicu iz vrtića u kojem je dijete trenutno upisano (djeca upisana u privatne vrtiće)

- zdravstveni karton iz vrtića u kojemu je dijete trenutno upisano (djeca upisana u privatne vrtiće)
 

Bez dostave tražene dokumentacije ne može se potpisati ugovor o ostvarivanju redovitog programa predškolskog odgoja djeteta.


Kod pristupanja potpisivanju ugovora 6., 7. i 8.7. 2020. godine (u vremenu od 7:00 do 15:00 u računovodstvu Vrtića), molimo vas da se pridržavate ovih uputa :
  • u hodniku ispred sobe u kojoj se potpisuju ugovori može se nalaziti najviše 5 osoba
  • potrebno je pridržavati se propisanog razmaka od 2m
  • prilikom boravka unutar Vrtića potrebno je nositi zaštitnu masku 

© 2023 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.