Obavijest - parkirališna rampa VAŽNO!!

 

 

Poštovani roditelji,

 

u dvorištu DV Trnsko, područni objekt Kajzerica, OŠ Kajzerica i IV. gimnazije, na ulazu i izlazu s parkirališta, postavljene su parkirne rampe.

 

Cilj postavljanja rampi jest spriječiti zakrčenje parkinga vozilima koja ne pripadaju roditeljima ili djelatnicima vrtića i škola, što je dosad bio slučaj, zbog čega su, uslijed nedostatka mjesta na parkiralištu, roditelji bili primorani parkirati na glavnoj cesti, travnatim površinama i biciklističkim stazama te se tako stvarala potencijalna opasnost za djecu i učenike.

 

Na navedeni način, tijekom najveće frekvencije vozila, odnosno pri dolasku djece u jutarnjim satima, te odlasku u popodnevnim satima, osigurat će se dovoljno mjesta za automobile roditelja te tako povećavati sigurnost djece pri dolasku i odlasku iz vrtića, odnosno, škola.

 

Slijedom navedenog, radnim danom ujutro od 7:00 do 9:00 i poslijepodne od 15:00 do 17:00 parkirne rampe bit će podignute kako bi roditelji sigurno mogli dovesti, odnosno odvesti djecu. Izvan navedenog razdoblja parkirne rampe bit će spuštene.

 

S poštovanjem,

Dječji vrtić Trnsko 


© 2024 Vrtić Trnsko. Sva prava pridržana.